Posts By :

Hadi AKS

Hadi AKS

Hadi AKS

Pangarang Sunda nu gumelar di Citapis, Pandeglang kaping 16 Méi 1965. Karya-karya anu geus medal mangrupa buku di antarana: novél Saéni (2014), kumpulan sajak Ombak Halimun (2002), kumpulan carpon Oknum (1998), kumpulan carpon Kalapati (2012).

Sudin jeung Bulan

820 820 Hadi AKS

Lamun cunduk bulan purnama-ceuk kapercayaan urang lembur-nu gélo sok kanceuh. Naon patalina bulan jeung nu gélo, hésé nerangkeunana. Naha enya aya pakaitna atawa saukur kapercayaan wungkul, biheung. Nu puguh Sudin…

read more
Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.