Sunda

Sajak-sajak Muhamad Faisal

820 462 Muhamad Faisal

SATIJAH Haneut cipanon Raheut sungapanana Leyur késang Lebah kamelang Lalampahan Jauh sorangeun Lamun sorangan Urang duaan Kuring nu pageuh muntang Anjeun nu pateuh mulang 2017 HAREUPEUN EUNTEUNG lamun salawasna keueung…

read more

Puisi-Puisi Toni Lesmana

820 509 Toni Lesmana

Tungtung Sajak langit geuning ukur boéh nu kumalayang ngebutkeun jutaan météor di awang-awang lir tebar kembang, lir awur cium bumi humarurung, nyeuseup rénghap panyésaan nganganti nu baris ngampihan. gumuruh kasono…

read more

Lalampahan Puisi Toni

820 462 buruan

Salian ti muisi dina basa Indonesia, Toni ogé tapis nyajak dina basa indungna, basa Sunda. Malah apan ti dinya pamianganana. Kawas anu kungsi diunikeun ku jinisna sorangan, “Sastra Indonesia mah…

read more

Pati dina Jagat Alit Godi

820 821 Arif Abdilah

Posisi Godi Suwarna dina hasanah kasusastraan Sunda anu bisa disebut ‘ahéng’—béda ti nu séjén—atawa baruntak kana kaayaan téma jeung éstétika sastra Sunda.

read more

Penutupan FDBS Ke-16

702 336 Zulfa Nasrulloh

“Tepi iraha ogé, drama basa sunda moal leungit, moal lungsur, lamun masih aya kénéh urang salaku urang Sunda. (Sampai kapanpun, drama berbahasa Sunda tidak akan hilang dan redup, jika masih…

read more

Mengenal Nunu Nazarudin Azhar dari “Jeblog”

551 441 Yopi Setia Umbara

Pada bulan Oktober tahun 2007 saya diajak untuk terlibat sebagai aktor dalam garapan teater yang disutradarai oleh Gusjur Mahesa. Garapan bersama Teater Tarian Mahesa (TTM) itu adalah untuk mengikuti Festival…

read more
Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.
error: