Sajak

Luang tina Miang

820 820 Zaenal Abidin

Rohang-rohang anu muncul dina buku sajak Miang nya éta rohang anu posisina di luar tapi angger aya sajeroeun urang. Lantaran aya panto anu kudu dibuka (disurahan) di ungal rohangna.

read more

Pati dina Jagat Alit Godi

820 821 Arif Abdilah

Posisi Godi Suwarna dina hasanah kasusastraan Sunda anu bisa disebut ‘ahéng’—béda ti nu séjén—atawa baruntak kana kaayaan téma jeung éstétika sastra Sunda.

read more
Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.