Sajak

Cinta dan Masa Lalu

820 820 Willy Fahmy Agiska

Selain mudah memicu perasaan orang yang mendengarnya, cinta juga seringkali memprovokasi kesadaran kita untuk terus bertanya.

read more

Pengalaman Puitik dan Pengolahan Bahasa Sajak

820 820 Willy Fahmy Agiska

Puitik-tidaknya bahasa, sangat ditentukan oleh kemampuan penyair dalam mengolah bahasa. Kemampuan ini, menuntut penyair senantiasa kreatif dalam memilah dan memadukan kata-kata.

read more

Subjéktivitas Godi: Antara Hirup jeung Pati

820 821 Arif Abdilah

Tapi aya deui pilihan séjén anu bisa dicokot ku Godi, nyaéta jalan pati. Batan kudu saendeng-endeng nandangan kapeurih, batan lana kudu nandangan katalangsara, tétéla ajal téh jadi hiji jalan pikeun ngabérésan sagalana.

read more

Luang tina Miang

820 820 Zaenal Abidin

Rohang-rohang anu muncul dina buku sajak Miang nya éta rohang anu posisina di luar tapi angger aya sajeroeun urang. Lantaran aya panto anu kudu dibuka (disurahan) di ungal rohangna.

read more

Pati dina Jagat Alit Godi

820 821 Arif Abdilah

Posisi Godi Suwarna dina hasanah kasusastraan Sunda anu bisa disebut ‘ahéng’—béda ti nu séjén—atawa baruntak kana kaayaan téma jeung éstétika sastra Sunda.

read more
Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.