Carpon

Di Wajahmu Kulihat Bulan

820 820 E.D. Jenura

Naha urut kabogohna apal yén beungeutna… siga bulan? Bisa jadi. Kapan sok neuteup seukeut bari imut leleb, kapan sok pagasruk pipi, tangtu karasa keusrakna.

read more

Simpé di Pasir Maria

820 820 Nazarudin Azhar

Di tukangeun ieu garéja aya makam Ema jeung Apa. Tadi burit kuring jarah ka dinya. Basa Lebaran nu geus kaliwat, kuring teu pareng datang ka dieu.

read more

Sudin jeung Bulan

820 820 Hadi AKS

Lamun cunduk bulan purnama-ceuk kapercayaan urang lembur-nu gélo sok kanceuh. Naon patalina bulan jeung nu gélo, hésé nerangkeunana. Naha enya aya pakaitna atawa saukur kapercayaan wungkul, biheung. Nu puguh Sudin…

read more

Téater Murang-Maring

820 820 Lugina De

“Alus carpon téh, God. Ngan kawasna moal kahartieun ku nu maca mah.” Godi Suwarna leuwih tiheula nulis sajak ti batan carpon. Sajakna nu munggaran dimuat dina majalah Manglé, taun 1976,…

read more
Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.