Posts By :

Toni Lesmana

Toni Lesmana

Toni Lesmana

Toni Lesmana, ngarang dina basa Sunda jeung basa Indonesia. Bukuna nu geus medal nyaéta kumpulan carpon Carita Lain Caritakeuneun (Geger Sunten). Sawatara kali dilélér hadiah sastra LBSS. Sajakna jadi pinunjul harepan dina pasanggiri sajak anu diayakeun ku PP-SS taun 2008. Sapopoéna usaha kana kiripik di Ciamis.

Puisi-Puisi Toni Lesmana

820 509 Toni Lesmana

Tungtung Sajak langit geuning ukur boéh nu kumalayang ngebutkeun jutaan météor di awang-awang lir tebar kembang, lir awur cium bumi humarurung, nyeuseup rénghap panyésaan nganganti nu baris ngampihan. gumuruh kasono…

read more
Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.