Posts By :

Muhamad Faisal

Muhamad Faisal

Muhamad Faisal

Guru Basa Sunda SMAN 1 Cisarua Bogor.

Sajak-sajak Muhamad Faisal

820 462 Muhamad Faisal

SATIJAH Haneut cipanon Raheut sungapanana Leyur k├ęsang Lebah kamelang Lalampahan Jauh sorangeun Lamun sorangan Urang duaan Kuring nu pageuh muntang Anjeun nu pateuh mulang 2017 HAREUPEUN EUNTEUNG lamun salawasna keueung…

read more
error: