Posts By :

Dédén Abdul Aziz

Dédén Abdul Aziz

Dédén Abdul Aziz

Lahir di Cianjur, 28 Agustus 1972. Nulis sajak, carita pondok, éséy, jeung novel. Sawatara Karangan Dédén kungsi meunang panglélér hadiah D.K. Ardiwinata, LBSS, jeung Carpon Pinilih Manglé. Pangantén, buku Dédén nu munggaran dina basa Sunda dilélér hadiah sastra Rancagé. Buku kumpulan sajakna nyaéta Ibadah Daun.

Sajak-Sajak Dédén Abdul Aziz

800 559 Dédén Abdul Aziz

LUNTA KA KOTA HUJAN Dina mangpirang catetan Hujan lir jarum Mitesan jariji jalan Nyeuseup taman-taman kota Hujan ngajak nyimpang nepungan Genclang soca salira Nu salawasna ngareumis Dina sela-sela haté  …

read more
Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.
error: